Šaljemo u sve zemlje svijeta! 

HR +385 95 800 60 62 //// SRB i MNE +381 62 817 84 06 

 SLO +386 51 890 092 //// D +49 152 22 044 964

Jedina učinkovita neoperativna metoda za trajno povećanje penisa!

Prvi trajni rezultati već nakon 3 tjedna!

Trenutno na popustu 39%

Kako djeluje pomgalo za povećanje penisa?
trajno povećava penis za 3- 5 cm u neerektilnom stanju (u erekciji više)
povećava obujam penisa
ispravlja zakrivljeni penis
pojačava protok krvi u tijelo penisa
čvršće i duže erekcije
siguran i jednostavan za korištenje
bezbolno i bez nuspojava
jednom postignuti rezultati ostaju trajno

Zaboravite na tablete i slične preparate, ovo pomagalo ima trajni učinak, ne stvara nuspojave te neće naštetiti vašem tijelu!

100% prirodan način koji djeluje!


Kako pomagalo za povećanje penisa djeluje pogledajte u sljedećem videu:

Dostavili smo desetke tisuća pomagala i omogućili muškarcima da povećaju ili isprave svoj penis.

Nemojte si više postavljati pitanje kako povećati spolni organ. Rješenje je pred vama.


Povećanje penisa je tema koja zaokuplja pažnju mnogih muškaraca. Veličina penisa je veoma važna stvar za svakog muškarca. Prosječna veličina penisa dok nije u erekciji varira zavisno o zemljopisnoj lokaciji. U Aziji je prosječna dužina penisa 8 do 10cm, u Europi od 8 do 13cm, dok je kod Afričke populacije penis najduži i u prosijeku je 15 do 20cm. Na području Balkana, prosječna dužina penisa je također 8 do 13 cm.

Mnogi muškarci nemaju prosječnu dužinu penisa, te žele prirodno povećanje penisa, povećanje prirodnim putem u diskreciji svog doma, bez da itko išta zna o tome.


Pomagalo za povećanje penisa osim fizički djeluje i psihički!

 

Mali penis često bude problem u spolnim odnosima, kada muškarac ne može zadovoljiti potrebe svoje partnerice. U takvim je situacijama sasvim normalno razmišljati o povećanju penisa. Problem malog penisa nije samo fizički, nego i psihički. Mnogi muškarci ne prilaze djevojkama zbog toga te ne stupaju u spolne odnose. Kako vrijeme prolazi, problem je sve veći i veći u njihovoj psihi. Kada je neki problem konstantno prisutan, teško ga je maknuti iz glave.


Ne zovu nas samo muškarci, već i žene! Pružite svojoj partnerici najbolje iskustvo!

Nisu samo muškarci ti koji su oštećeni sa malim penisom, nego i njihove žene ili partnerice. I one žele da im partner doživi produženje penisa. Mnogi parovi trpe godinama! Godinama traže rješenje za prirodno povećanje penisa. Pokušali su sve i svašta, potrošili hrpe novaca i nisu uspjeli riješiti problem. Riješili su ga tek sa ovim pomagalom! Ovo pomagalo je zaista odlično rješenje za povećanje penisa.Pomagalo se prodaje u cijeloj Europi i svakodnevno primamo iskustva zadovoljnih korisnika. Pročitajte neka od njih!


Od rođenja imam mali penis. Nikada nisam našao neki proizvod koji bi mi pomogao trajno. Nakon godina traženja, pronašao sam ovo pomagalo te ga nosim već četiri mjeseca. Za sada imam povećanje od 3 cm u erekciji. Zadovoljan sam. Nastavljam sa nošenjem.
Ivan 38 godina, Zagreb


Moj je polni organ pre nošenja ovog aparata bio 4sm dok je opušten. Istežem ga sa ovim aparatom već 2 meseca. Ono što mogu videti je povećanje organa za 2sm. Rezultati su ok, nastavljam dalje sa nošenjem. Devojka mi je zadovoljna i kaže da joj je polni odnos sada mnogo bolji nego pre. Hvala vam.
Marko 29 godina, Srbija


Kada sam video oglas i ovu web stranicu, bilo mi je žao dati tolike pare, bio sam sumljičav. Razmišljao sam nekoliko dana i na kraju doneo odluku, kupio sam. Odmah sam krenuo sa koriščenjem. Prva dva tjedna nisam video nikakvu promenu, ali nakon mesec dana su se počeli videti prvi rezultati.

Penis se po malo počeo povećavati. Također mu se počeo povečavati i opseg. Dobro da sam ga izmerio u početku, tako da sigurno vidim rezultate. Nakom mesec dana imam povećanje od 1sm. Pomagalo nosim dnevno po 4-5 sati, ne mogu više zbog posla. Zadovoljan sam sa dosadašnjim rezultatima, nastavlja dalje. Primetio sam da ima i bolju erekciju, čvršču, dužu. Moje preporuke!
Stefan 25 godina, Makedonija


Imam nekih zdravstvenih problema i zbog njih moram piti lijekove. Kako pijem lijekove, primijetio sam da mi se penis počeo smanjivati, tj. povlačiti u sebe. Problema sa zdravljem imam već oko dvije godine, a tako i problem sa smanjenjem penisa. Po mojoj procjeni izgubio sam 2 cm dok nije u erekciji. Bio sam jako zabrinut jer nisam znao kako zaustaviti taj proces. Prije par mjeseci sam došao do ovog pomagala i počeo ga koristiti. Nakon dva mjeseca korištenja, dobio sam svojih 2 cm nazad! Ugodno sam iznenađen rezultatima! Ako sam uspio vratiti 2 cm, siguran sam da mogu dobiti još koji centimetar. Nastavljam sa korištenjem!
Ante 57 godine, BiH

Ostala iskustva korisnika koji su koristili pomagalo za povećanje penisa

 

Pomagalo direktno djeluje na spolni organ učinkovitom metodom nježnog i bezbolnog istezanja!

Pomagalo za povećanje penisa je dizajnirano tako da nježno i bezbolno produljuje i (ili) ispravlja penis. Sa lijeve i desne strane pomagala se regulira istezanje penisa.

Prirodna reakcija tijela će biti da će se povećati broj stanica u tijelu penisa te će penis postati duži i deblji. Sa pomagalom ćete dobiti detaljna uputstva kako ga koristiti. Pomagalo mogu koristiti svi muškarci stariji od 18 godina.

Pročitajte najčešća pitanja i odgovore


Imate li dodatnih pitanja o pomagalu? Kontaktirajte nas chatom, telefonom ili putem kontakt obrasca. Diskrecija je zajamčena!

Design by: www.diablodesign.eu