Izjava o povjerljivosti podataka

1. Općenito

Ova izjava o povjerljivosti podataka odnosi se na povjerljivost podataka koji su prikupljeni od Krajnjih korisnika i strana zainteresiranih za naše usluge, a koji se nalaze na www.mojpenis.com internetskim stranicama, te koji su korištenjem istih prikupljeni i pohranjeni u bazama podataka internetskih stranica portala www.mojpenis.com vl. Andromeda d.o.o. (u nastavku teksta – “Vlasnik portala”).

“Vlasnik portala” kao pružatelj usluga Internetskih stranica www.mojpenis.com (u nastavku teksta – www.mojpenis.com) shvaća zaštitu vaše privatnosti vrlo ozbiljno i ulaže maksimalne napore kako bi zaštitili Vaše podatke. Kako biste lakše razumjeli koje informacije prikupljamo i kako koristimo te informacije od Vas se traži da pažljivo pročitajte ovu Izjavu. Pristupanjem ili upotrebom portala www.mojpenis.com, potvrđujete da ste istu pročitali, razumjeli i da se slažete sa svim uvjetima povjerljivosti podataka i načinima upotrebe naših internetskih stranica.

Ova Politika privatnosti je sastavni dio Uvjeta prodaje Internetske stranice www.mojpenis.com

Pod pojmom “Internetske stranice” u ovoj Izjavi o povjerljivosti podataka podrazumijevaju se sve internetske stranice koje se nalaze unutar domena www.mojpenis.com.

Ako imate bilo kakva pitanja u vezi povjerljivosti podataka, molimo Vas da nam pošaljete e-mail poruku na adresu info (@) mojpenis.com. Ukoliko se ne slažete s ovim uvjetima, napustite, te ne pristupajte i ne koristite ove internet stranice.

2. Promjene povjerljivosti podataka 

Ovu izjavu o povjerljivosti podataka možemo izmijeniti u bilo koje vrijeme objavljivanjem izmijenjenog teksta Izjave na internetskim stranicama portala www.mojpenis.com. Izmjena izjave o povjerljivosti podataka stupa na snagu odmah nakon objave na ovim Internetskim stranicama. Nastavak upotrebe ove Internetske stranice od Vaše strane, podrazumijeva da potvrđujete i prihvaćate sve uvjete tako izmijenjene Izjave. Stoga savjetujemo svim korisnicima da periodično pregledaju ovu stranicu i prouče bilo kakve promijene u Izjavi o povjerljivosti podataka.

3. Vrste i upotreba prikupljenih informacija

Mi prikupljamo dvije vrste podataka o Korisnicima naših Internetskih stranica: identifikacijske osobne informacije i identifikacijske koje nisu osobne informacije.

1. Identifikacijske osobne informacije – informacije koje se odnose na pojedinog Krajnjeg korisnika neophodne za izvršavanje aktivnosti. Prilikom registracije ili otvaranja korisničkog naloga na portalu www.mojpenis.com ili ispunjavanjem bilo koje druge forme, a koje se odnose na savjetovanje ili bilo koju vrstu upita, za potrebe slanja proizvoda na adresu naručitelja te komunikaciju sa korisnikom, možemo Vas zatražiti određene osobne informacije kao što su: ime i prezime, adresa i mjesto stanovanja, telefonski broj, datum rođenja, e-mail adresa, *OIB (*samo za pravne osobe u svrhu izdavanja R1 računa), korisničko ime i lozinka za pristup korisničkom nalogu (opcionalno).
Identifikacijski osobni podaci mogu se odnositi i na provođenja financijskih transakcija, ovisno o odabranom modelu naplate. Financijske usluge pružaju pridružene tvrtke i treće strane.

Portal www.mojpenis.com izričito se ograđuje u svakom smislu od korisničkih podataka prikupljenim na internet stranicama trećih strana, a na koje bi se moglo pristupiti sa portala www.mojpenis.com u svrhu financijskih transakcija ili prikupljanja podataka o naplati putem kreditnih kartica. U slučaju da korisnik pristupi internet stranicama trećih strana u svrhu davanja podataka o financijskim transakcijama, isti to čini isključivo i samo na vlastitu odgovornost, što podrazumijeva svako isključenje odgovornosti portala www.mojpenis.com.

Neke informacije koje tražimo su određene kao obavezne, a neke kao dobrovoljne. Ukoliko ne pružite obavezne informacije za određenu aktivnost koja ih zahtjeva, neće Vam biti dopušteno uključivanje u takvu aktivnost, jer bez tih podataka aktivnost neće biti tehnički provediva.

Vaše osobne podatke možemo koristiti isključivo u svrhu slanja proizvoda na adresu korisnika/naručitelja, odgovaranja na upite i savjetovanje, obračuna osobnih popusta i pripadajućih bonusa, izdavanja ponuda i faktura, kontaktiranja u svrhu narudžbe, odnosno dostave proizvoda ili zadovoljstvu korištenja proizvoda, provođenja sigurne provjere autentičnosti Kupaca koji pristupaju Internet stranici www.mojpenis.com, realizacije ugovora o kupnji robe ili usluga, te ukoliko to omogućite, obavještavati ćemo Vas o svim novostima koje se događaju putem našeg portala www.mojpenis.com, odnosno službenog newslettera kojeg možete povremeno primiti sa ovlaštenog domena www.mojpenis.com.

Identifikacijske osobne informacije koristimo i kako bismo unaprijedili rad internetske stranice www.mojpenis.com, poboljšali našu ponudu proizvoda i usluga na tržištu, poboljšali naše oglašavačke i promocijske napore, ispitali vaše iskustvo s trećim stranama te analizirali uporabu internetskih stranica www.mojpenis.com. Takva obrada temelji se na našem legitimnom interesu za ponudom proizvoda i usluga te za kontinuitet poslovanja. Ako sudjelujete u nagradnim igrama objavljenim na portalu www.mojpenis.com, natječaju ili nekim drugim promocijama, možemo koristiti osobne podatke koje pružate za administriranje tih programa. Neke od tih aktivnosti imaju dodatna pravila koja mogu sadržavati dodatne informacije o tome kako upotrebljavamo osobne podatke pa vas potičemo da pažljivo pročitate ta pravila prije sudjelovanja. Također možemo koristiti Identifikacijske osobne informacije za provedbu administracijskih zadataka, uspostavljanje kontakta s Vama, poštivanje ugovora s Vama, uključujući Uvjete korištenja i Izjave o povjerljivosti podataka naših Internetskih stranica, rješavanje problema, poštivanje odgovarajućih zakona kao i suradnju sa institucijama odgovornim za provođenje zakona.

“Vlasnik portala” i portal www.mojpenis.com se ograđuje od eventualnog korištenja osobnih informacija od strane trećih osoba u bilo koje druge svrhe od navedene, te stoga ne može biti ni odgovorna za eventualnu štetu.

2. Identifikacijske koje nisu osobne informacije – informacije koje se ne odnose na pojedinačnog Krajnjeg korisnika. Ove vrste informacija odnose se na podatke kao što su vaša Internet Protocol (IP) adresa, informacije o operativnom sustavu i verziji aplikacije, vrsti internet preglednika, informacije o načinu korištenja, dijagnostičke informacije, informacije o pregledavanju stranica i sesijama, podatke o datumu i vremenu pristupanja našim internetskim stranicama, lokaciji, jezičnim postavkama i vrsti računala, telefona ili drugih uređaja sa kojih pristupate portalu. Ova vrsta informacija može se automatski prikupljati kad posjetite internetsku stranicu www.mojpenis.com.
Identifikacijske koje nisu osobne informacije koristimo za rješavanje problema, administriranje Internetske stranice www.mojpenis.com, poboljšanje kako naših oglašivačkih i promocijskih rezultata, tako i rezultata naših poslovnih partnera, za poboljšanje naše ponude proizvoda i usluga na tržištu, analizu trendova, skupljanje demografskih podataka, analizu sukladnosti s pozitivnim propisima i suradnju sa institucijama odgovornim za provođenje zakona. Ove informacije možemo također dijeliti i s našim ovlaštenim pružateljem usluga i oglašivačima, a kako bi izmjerili ukupnu efikasnost našeg online oglašavanja, sadržaja i programiranja te vršili reviziju.

4. Objavljivanje Identifikacijskih osobnih podataka i informacija koje nisu osobni podaci

Nećemo dijeliti Vaše Identifikacijske osobne podatke s drugim stranama osim onih ovdje specifično navedenih:

mi možemo podijeliti Vaše informacije sa trećim stranama u svrhu dostave proizvoda (dostavne službe).

mi možemo pohraniti Vaše informacije u tvrtkama ili trećim stranama koje su ovlaštene za prikupljanje i pohranu podataka radi sigurnosti podataka. U to spadaju i serveri na kojima se čuvaju podaci i baze korisnika. Portal www.mojpenis.com nije ni u kojem slučaju odgovoran za bilo kakvu štetu koja može nastati bilo kakvim lošim osobinama, greškom, izuzećem, prekidom, brisanjem, kvarom, kašnjenjem u radu ili prijenosu, računalskim virusom, prekidom u komunikacijskoj liniji, krađom, uništenjem ili neovlaštenim pristupom, promjenama ili zloupotrebom zapisa, ili bilo kakvom drugom radnjom koje mogu uzrokovati ovlaštene tvrtke ili treće strane na kojima su pohranjeni podaci.

mi možemo podijeliti Vaše informacije u svrhu naše zaštite i zaštite drugih, odnosno možemo otkriti Identifikacijske osobne informacije kada vjerujemo da će njihovo otkrivanje pomoći provođenju zakona ili je nužno kao posljedica sudskog naloga, da će osigurati sukladnost s ovom Izjavom o povjerljivosti podataka, Uvjetima o korištenju naših Internetskih stranica ili drugim ugovorima; ili zaštititi prava vlasništva ili sigurnosti ovih Internetskih stranica, njihovih Korisnika ili drugih osoba.

5. Djeca

Maloljetnici mlađi od 18 godina ne smiju koristiti Internetsku stranicu www.mojpenis.com. Ne prikupljamo, koristimo ili otkrivamo svjesno podatke djece mlađe od 18 godina. Ako saznamo da smo prikupili osobne podatke djeteta mlađeg od 18 godina, poduzet ćemo korake da izbrišemo informacije što je prije moguće. Molimo Vas da nas odmah kontaktirajte ako postanete svjesni da je dijete mlađe od 18 godina dalo osobne podatke. Niti jedan dio Internetske stranice www.mojpenis.com nije dizajniran na način da privuče bilo koga tko je mlađi od 18 godina.

6. Pravna osnova obrade osobnih podataka

Kupac unosom svojih osobnih podataka te potvrdom (klikom) o prihvaćanju Uvjeta kupovine i ove Politike privatnosti sklapa ugovorni odnos koji je temelj za kupnju proizvoda i usluga po izboru kupca na Internet stranici www.mojpenis.com, a koji je sadržan u Uvjetima kupovine te je stoga obrada tih osobnih podataka zakonita, jer se poduzimaju radnje na zahtjev Kupca radi realizacije kupnje proizvoda i usluga po narudžbi Kupca.
Korisnik koji se prijavljuje za primanje obavijesti i promotivnih poruka o proizvodima i prilikama unosom svojih podataka na Internet stranici www.mojpenis.com te potvrdom ispravnosti e-mail adrese, daje privolu za obradu svojih osobnih podataka. Privolu Korisnik može povući u svakom trenutku.

7. Razdoblje u kojem će osobni podaci biti pohranjeni

Internetska stranica www.mojpenis.com pohranjuje osobne podatke registriranih Kupaca na razdoblje dok se ostvaruje svrha obrade, a to je razdoblje do trenutka do kada je aktivna registracija i šest mjeseci nakon prestanka registracije Kupca u kojem razdoblju će biti rješenje eventualne reklamacije iz prethodnog razdoblja, ili do gašenja/zatvaranja korisničkog naloga. Također, Internetska stranica www.mojpenis.com pohranjuje osobne podatke registriranih Korisnika primatelja promotivnih poruka o proizvodima i prilikama na razdoblje dok se ostvaruje svrha obrade, a to je razdoblje do trenutka do kada je aktivna registracija.

Ako napišete komentar, komentar i njegovi meta podaci su sačuvani zauvijek. To je zato da možemo automatski prepoznati i odobriti buduće komentare, umjesto da ih držimo na čekanju za odobrenje.

8. Nadopune, ispravljanje i brisanje informacija

U slučaju da imate otvoren korisnički nalog na www.mojpenis.com te ukoliko je došlo do bilo kakvih promjena Vaših Identifikacijskih osobnih informacija, preporučamo da se iste što prije nadopune ili izmjene, kako bi se narudžbe poslale na ispravnu adresu, izdali ispravni računi ili ostvarila potrebna komunikacija. Vi imate pravo pristupa, ispravljanja ili brisanja osobnih podataka koje ste podijelili putem svog korisničkog naloga na www.mojpenis.com pod karticom “Moj Nalog”. Također imate pravo prigovoriti ili ograničiti, u bilo kojem trenutku, daljnju obradu vaših osobnih podataka. Imate pravo primiti svoje osobne podatke u strukturiranom i standardnom obliku. Možete podnijeti žalbu nadležnom tijelu za zaštitu podataka u vezi s obradom vaših osobnih podataka. Vi možete zatražiti brisanje informacija o Vašem korisničkom nalogu, no kako čuvamo sve transakcije i podatke, možda nećemo uvijek biti u mogućnosti izbrisati sve informacije vezane s prošlim transakcijama na našim Internetskim stranicama ili ovlaštenim trećim stranama.

Da bismo zaštitili privatnost i sigurnost vaših osobnih podataka, možemo zatražiti vaše informacije kako bismo mogli potvrdili vaš identitet i pravo na pristup takvim podacima te tražiti i pružiti vam osobne podatke koje održavamo. Postoje slučajevi u kojima primjenjivi zakoni ili regulatorni zahtjevi dopuštaju ili zahtijevaju da odbijemo pružiti ili izbrisati neke ili sve osobne podatke koje održavamo.

Možete nas kontaktirati kako biste ostvarili svoja prava. Odgovorit ćemo na vaš zahtjev u razumnom roku i u svakom slučaju u roku od 30 dana.

9. Zatvaranje naloga

Kontaktirajte nas ukoliko želite trajno zatvoriti svoj nalog na našem portalu www.mojpenis.com te će podaci biti izbrisani unutar trideset dana. Ako zatvorite svoj nalog, nemamo obvezu zadržati vaše podatke te možemo izbrisati djelomično ili sve vaše prikupljene podatke bez odgovornosti. Možemo, međutim, zadržati informacije vezane uz vas ako smatramo da je nužno spriječiti prevaru ili buduću zloupotrebu, ako to zahtijeva zakon ili u zakonite svrhe, poput analize
podataka, obnavljanja naloga, revizije naših zapisa, ili provođenje naših prava i obveza iz naših ugovora.

10. Izbor Korisnika u vezi s prikupljanjem i upotrebom informacija

Prilikom prve registracije na portalu www.mojpenis.com tražimo Vašu dozvolu da Vam šaljemo Administrativne poruke te Promocijske e-mail poruke.

Administrativne e-mail poruke odnose se na korisničku aktivnost na portalu www.mojpenis.com i uključuju poruke/informacije u vezi s narudžbama (Proforma-ponuda), obavljenim kupovinama, ponudama i nalozima, te zahtjeve i upite. Također, ova opcija uključuje mogućnost da samo po prvoj narudžbi korisnik može zaprimiti poruku dobrodošlice sa informacijama o prednostima i mogućnostima koje može iskoristiti na portalu www.mojpenis.com. Primanje ove vrste poruka/informacija može služiti korisniku u svrhu dokaza, zaštite i prava korisnika o izvršenoj aktivnosti, stoga je obavezna te se opcija primanja kao takva ne može isključiti od strane korisnika.

Promotivne e-mail poruke oglašavaju naše nove ili postojeće proizvode i usluge te aktualne akcije. Takve poruke šalju se Korisnicima koji su prilikom registracije ili kupnje proizvoda omogućili primanje promotivnih poruka. Ukoliko više ne želite primati takve poruke u bilo kojem trenutku možete odabrati opciju otkazivanja primanja Promotivnih e-mail poruka, na način da pošaljete e-mail poruku s takvim zahtjevom na info (@) mojpenis.com ili odabirom opcije otkazivanja pretplate koja se nalazi u svakoj našoj e-mail poruci ili ako imate otvoren nalog na portalu www.mojpenis.com, odabirom opcija unutar vašeg korisničkog naloga. U slučaju otkazivanja e-milom, molimo Vas navedite Vaše ime te e-mail adresu na koju je pristigla Promotivna poruka.

11. Kolačići i slične tehnologije

Koristimo kolačiće i slične tehnologije kako bismo pružili, zaštitili i poboljšali naše proizvode i usluge, kao što je prilagođavanje sadržaja, ponuda i mjerenje oglasa, razumijevanje ponašanja korisnika i pružanje sigurnijeg doživljaja.
U svakom trenutku možete ukloniti ili odbiti kolačiće pomoću postavki svog preglednika ili uređaja, ali u nekim slučajevima to može utjecati na vašu mogućnost korištenja naših proizvoda i usluga. Da biste saznali više o tim kontrolama i podesili svoje postavke kolačića, posjetite vodič za pomoć internet preglednika ili uređaja.
Pročitajte našu Izjavu o kolačićima da biste saznali više o tome kako upotrebljavamo kolačiće i mogućnosti koje imate.

12. Zaštita podataka

Prikupljeni podaci pohranjeni su u elektroničkom obliku kod poslužitelja unutar EU i zaštićeni SSL certifikatom koji enkriptira podatke i tako osigurava da se komunikacija između računara Kupca, odnosno Korisnika i stranice www.mojpenis.com odvija sigurnim protokolom. Kako zbog prirode internetske mreže niti jedan prijenos podataka preko Interneta ili bilo koje bežične mreže ne može biti 100% siguran, ne možemo jamčiti potpunu zaštitu bilo koje informacije prenesene na, ili s Internetske stranice www.mojpenis.com. Iako provodimo komercijalno razumne zaštitne mjere za zaštitu podataka i surađujemo s tvrtkama koje čine isto, nismo odgovorni za bilo kakve eventualne štetne radnje bilo koje treće strane koja takve informacije primi i koristi ili neovlašteno otuđi.

Važno je i da sami poduzmete mjere predostrožnosti kako biste zaštitili svoje podatke od neovlaštenog pristupa, vjerodajnicama računa i računalima ili drugim uređajima. Vašu lozinku mijenjajte barem jednom godišnje. Ako smatrate da je sigurnost vašeg naloga ili osobnih podataka ugrožena, odmah nas kontaktirajte. Imajte na umu da, unatoč našim naporima, sigurnosni sustav nije neprobojan. U slučaju povrede sigurnosti odmah ćemo vas obavijestiti o tome i nadležnim tijelima, ako je to propisano zakonom.

Ova Izjava odnosi se samo na korištenje informacija koje prikupljamo od Vas kao Korisnika Internetske stranice www.mojpenis.com. Druge internetske stranice kojima se eventualno može pristupiti putem Internetske stranice www.mojpenis.com imaju svoje vlastite izjave o povjerljivosti podataka, kao i načinima njihovog korištenja. S obzirom da “Vlasnik portala” i portal www.mojpenis.com nije ni na koji način odgovoran za sadržaj, načine i uvjete rada trećih strana, preporučujemo Vam da prije početka korištenja drugih internet stranica pregledate pažljivo izjavu o povjerljivosti podataka te stranice.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost internet stranice, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies) više informacija

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close