Uvjeti kupovine

1. Općenito o uvjetima prodaje 

Ovi uvjeti kupovine sastavni su dio Uvjeta kupovine web shopa www.mojpenis.com.
Prihvaćanjem ovih uvjeta kupovine prilikom slanja narudžbe, Kupac odnosno Korisnik potvrđuje da je pročitao, razumio i da se slaže sa svim uvjetima koje se nalaze na ovim Internetskim stranicama.

1. Vlasnik Andromeda d.o.o (nadalje: www.mojpenis.com) omogućava prodaju robe/usluga u svoje ime putem Internet stranica www.mojpenis.com.

2. Vlasnik se obvezuje naručeni proizvod/proizvode isporučiti krajnjem korisniku na najkvalitetniji mogući način, poštujući standarde kvalitete na jednak način koje primjenjuje u svom redovnom poslovanju s kupcima, a prema svojim uvjetima korištenja i prodaje.

3. Portal www.mojpenis.com posjeduje proizvode/usluge koje nudi putem svojih stranica pa stoga ne može biti odgovoran za potencijalne manjkavosti ili bilo kakve druge probleme koji mogu nastati prilikom slanja, transporta, ili korištenja proizvoda/usluga koje nudi.

4. Za sve potencijalne probleme vezane uz isporuku ili manjkavost proizvoda/usluga odgovoran je proizvođač proizvoda/usluge. Portal www.mojpenis.com ni na koji način ne može biti odgovoran za bilo kakve manjkavosti proizvoda ili usluga koje prodaje putem svojih Internet stranica.

5. Ovi uvjeti kupovine dio su obveze Prodavatelja sukladno odredbama Zakona o zaštiti potrošača, te služe tome da Kupac prije nego sklopi ugovor na daljinu bude na jasan i razumljiv način obavješten o nizu okolnosti bitnih za zaključenje, izvršavanje, raskid ugovora, a sve sukladno zakonskom uređenju.

6. Pojam Kupac ili Korisnik odnose se na klasičnog potrošača: fizičku osobu koja izvan bilo kakve djelatnosti naruči i plati bilo koji proizvod posredstvom usluga web trgovine prisutnih na web stranici www.mojpenis.com, ali i na kupce obrtnike, trgovce pojedince i fizičke osobe koje obavljaju poslovne djelatnosti, a koji su zaštićeni odredbama Zakona o zaštiti potrošača samo ako kupuju proizvode nevezano za svoje poslovne djelatnosti, te na sve ostale kupce primjerice pravne osobe.

7. Pojam Prodavatelj odnosi se na vlasnika Andromeda d.o.o. te putem internetske stranice www.mojpenis.com nastupa u svoje ime.

8. uvjeti kupovine čine dio ugovora sklopljenog na daljinu zajedno sa specifikacijama i cijenom/ama kupljenog/ih proizvoda, te će se prije potvrđivanja narudžbe za kupnju pojedinog proizvoda od Kupca tražiti da iste prihvati/izjavi da je sa istima upoznat/suglasan, dok će nakon potvrđivanja narudžbe (sklapanja ugovora) potvrda o narudžbi biti dostavljena Kupcu kao sadržaj e-mail poruke kojom se potvrđuje da je ugovor sklopljen. Za valjano sklopljeni ugovor potrebno je da je kupac osoba koja ima potpunu poslovnu sposobnost. Kupac odgovara za potpunost i istinitost unesenih podataka prilikom kupovine ili registracije.

9. Ugovor koji Kupac sklapa s Prodavateljem jednokratan je ugovor o kupoprodaji proizvoda na daljinu koji je konzumiran isporukom robe te izvršenim plaćanjem od strane kupca, u slučaju da ne bude raskinut.

2. Glavna obilježja proizvoda

1. Proizvodi su prikazani opisno i fotografijama, te su podaci o istima sačinjeni temeljem www.mojpenis.com baze podataka.
Fotografije proizvoda su ilustrativne prirode, te ne moraju uvijek i u svim detaljima odgovarati proizvodima koji su predmet narudžbe. Ističemo da vizualni identitet proizvoda prikazan na fotografiji ne mora odgovarati izgledu proizvoda u stvarnosti, pogotovo obzirom na postavke monitora na računalu kupca, razlike u percepciji boja kako ih Kupac vidi na zaslonu i sl. U slučaju gore navedenog nesklada između proizvoda prikazanog na fotografiji i isporučenog proizvoda ne radi se o nedostatku proizvoda.

2. Podaci o proizvodima (opis proizvoda, cijena i dr.) prikazani na web stranici www.mojpenis.com podložni su bugovima, nepravilnostima u radu aplikacije, drugim tehničkim nepravilnostima, tipografskim pogreškama i sl. U slučaju očitih pogrešaka ili neispravnosti u pogledu podataka o proizvodima prikazanih na www.mojpenis.com, zadržavamo pravo jednostrano raskinuti ugovor. Iako se informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Vlasnik, odnosno portal www.mojpenis.com nije odgovoran za eventualne netočne informacije. Ovo ne utječe na vaša zakonska prava.

3. Iako poduzimamo sve kako bismo osigurali da su informacije na web stranici www.mojpenis.com o proizvodima ispravne, ponekad se sastav, količina sastojaka, kao i nutritivna vrijednost i alergeni proizvoda mogu promijeniti. Zbog toga prije konzumacije svakako pročitajte etiketu tj. deklaraciju proizvoda te ne preporučujemo da se oslanjate isključivo na informacije koje su objavljene na web stranici.

4. Predmet narudžbe mogu biti samo proizvodi za koje je u narudžbi naznačeno da su raspoloživi i dostupni.
Ukoliko naručeni proizvod nije raspoloživ, prodavatelj će obavijestiti Kupca da proizvod trenutno nije raspoloživ, roku u kojem je proizvod dobavljiv, te ujedno ponuditi mogućnost kupnje alternativnog proizvoda koji je odmah raspoloživ za isporuku i koji je po svojim karakteristikama najbliži proizvodu koji nije moguće isporučiti.

5. Proizvodi na ovim web stranicama ili sastavni dijelovi proizvoda nisu namijenjeni ikakvom dijagnosticiranju, liječenju, izlječenju ili prevenciji bilo koje bolesti ili stanja. Nikakva izjava, navod, mišljenje ili informacija koja se odnosi na bilo koji proizvod ili sastavni dio proizvoda neće se smatrati medicinskim mišljenjem/savjetom. Nikakva izjava, mišljenje ili informacija koja se odnosi na bilo koji proizvod nije ispitivana niti odobrena od strane bilo kojeg javne osobe u bilo kojoj državi.

3. Naručivanje i dostava

1. Proizvode je moguće naručiti dostavom na kućni prag samo na području Hrvatske i vrši se putem pošte od vrata do vrata. Narudžbe se primaju na jedan od sljedećih načina:

a. Putem internet trgovine.
b. E-mailom na info (@) mojpenis.com
c. Telefonom na 00 385 91 633 23 70 (može Viber i Whatsapp) ;

2. Narudžbom proizvoda na daljinu, odnosno stavljanjem proizvoda u košaricu, ispunjavanjem Identifikacijskih osobnih informacija na portalu www.mojpenis.com te potvrdom (klikom) na Uvjete kupovine, slažete se da naručeni proizvodi budu naplaćeni prema odabranom načinu plaćanja u korist i za račun vlasnika. Za naplatu prema korisnicima, izdavanje ponuda i računa te slanje proizvoda odgovoran je isključivo vlasnik.

3. Narudžbe se šalju poštom sistemom od vrata do vrata. vrijeme dostave je obično 2-3 radna dana od primitka narudžbe. Za narudžbe iznad 42 eura dostava je besplatna, a za manje narudžbe iznosi oko 4 eura, ovisno o težini paketa.

4. Narudžbe izvršene do 11:00 sati bit će poslane istoga dana. Narudžbe izvršene nakon 11:00 sati biti će poslane sljedećeg radnog dana.
Sve narudžbe dostavit će se čim prije.

5. Naručeni proizvodi pakirani su na način da se uobičajenom manipulacijom u transportu/dostavi ne oštete. U slučaju da je pošiljka oštećena u transportu, takva su oštećenja jasno vidljiva pri preuzimanju pošiljke, te u tom slučaju sugeriramo Kupcu da pošiljku ne preuzima te da nas kontaktira kako bismo u što kraćem roku provjerili stanje pošiljke i pokušali riješiti situaciju pozitivnu za Kupca.

4. Cijene

1. Cijene svih proizvoda izražene su u eurima i u kunama te ne sadrže PDV.
U cijene proizvoda nisu uključeni troškovi dostave iz razloga jer se isti posebno plaćaju, osim na narudžbe iznad 42 eura kada je dostava besplatna, a sve sukladno uvjetima i na način kako je to naznačeno u ovim uvjetima kupovine.
Prije potvrde narudžbe odvojeno je iskazana cijena proizvoda, cijena dostave ako je naplatna te konačna cijena kako bi Kupac imao uvid u konačnu cijenu koju plaća za naručenu uslugu kupnje.

Zadržavamo pravo izmjene cijena.

5. Plaćanje

1. Plaćanje prilikom preuzimanja
Plaćanje pouzećem kuriru prilikom dostave.

2. Ponudom – (bankovni transfer novca)
Nakon zaprimanja vaše narudžbe, e-poštom ćemo vam poslati ponudu s brojem našeg računa, pozivom na broj i točnim iznosom koji možete platiti bankovnom doznakom.
Pošaljite potvrdu o uplati na “info (@) mojpenis.com” kako bi vam proizvodi mogli odmah biti poslani!
(NAPOMENA: Ponude nisu generičke na web stranici zbog mogućih dodatnih popusta i može potrajati neko vrijeme za primanje ponude putem e-pošte).
Sve provizije naplaćuje banka, ovisno s kojom bankom poslujete!

3. PayPal
Plaćajte sigurno putem PayPal-a svojom kreditnom karticom. Sigurnost plaćanja bez rizika osigurava PayPal.

Slažete se da će se vaši osobni podaci obrađivati u skladu s našom politikom privatnosti i u skladu s važećim zakonima te proslijediti trećim stranama (dostavne službe s kojima je tvrtka sklopila ugovor o isporuci) u svrhu slanja proizvod korisniku/kupcu, odgovaranje na upite o informacijama i savjetima, izračun osobnih popusta i nagrada, kreiranje ponuda i faktura, uspostavljanje kontakta s ciljem narudžbe ili isporuke proizvoda ili zadovoljstvo korištenjem proizvoda, implementacija sigurne autentifikacije pristupa korisnika na mojpenis.com, izvršenje ugovora o kupnji robe ili usluga.

6. Garancija

1. Za proizvod Penisal izdaje se garancija u trajanju od jedne godine. Svi ostali proizvodi imaju garanciju kvalitete proizvođača.

7. Razno

1. Reklamacije – Zamjena robe moguća je samo uz predočenje valjanog računa u roku od 60 dana od dana kupnje. Roba mora biti nekorištena, neoštećena i u zatvorenom originalnom pakiranju.
Kupci koji ugovor o kupoprodaji sklapaju na daljinu (telefon, e-mail, web trgovina, pošta) imaju pravo na jednostrani raskid ugovora u roku od 14 dana, koji se rok računa kako je opisano u Zakonu o zaštiti potrošača.
Upute i formular za jednostrani raskid ugovora možete preuzeti u odjeljku Reklamacije.

2. Prikupljanje i obrada osobnih podataka – Prilikom registracije ili otvaranja korisničkog računa na portalu www.mojpenis.com ili ispunjavanjem bilo koje druge forme, a koje se odnose na savjetovanje ili bilo koju vrstu pitanja, za potrebe slanja proizvoda na adresu naručitelja te komunikaciju sa korisnikom, možemo Vas zatražiti određene osobne informacije kao što su: ime i prezime, adresa i mjesto stanovanja, telefonski broj, datum rođenja, e-mail adresa, *OIB (*samo za pravne osobe u svrhu izdavanja R1 računa), korisničko ime i lozinka za pristup korisničkom računu (opcionalno) te članski broj (opcionalno).
Korištenjem portala, odnosno ispunjavanjem (unošenjem) traženih osobnih podataka na bilo kojoj formi unutar portala www.mojpenis.com prihvaćate obradu podataka prema našoj “Izjavi o privatnosti podataka”.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost internet stranice, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies) više informacija

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close